Despre Noi

Centrul de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere AUTO STAR ATESTAT s.r.l., s-a infiintat ca urmare a identificarii in piata de profil a necesitatii oferirii de solutii de calitate in formarea competentelor necesare soferilor ce transporta marfuri sau persoane. Calitatea vizata de centrul nostru prin viziunea si valorile puse la dispozitia partenerilor, se alatura ofertelor celor mai puternici jucatori din piata.

Viziunea noastra, a responsabililor centrului de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere, AUTO STAR ATESTAT s.r.l., este Sa introducem un nivel ridicat de calitate, profesionist dar prietenos, in pregatirea si perfectionarea personalului din domeniul transportului rutier.  Implicarea in dezvoltarea unei atitudini de constientizare si responsabilizare in trafic a soferilor de transport de persoane, de marfuri si de marfuri periculoase.”

Misiunea AUTO STAR ATESTAT s.r.l. este de a implementa viziunea prin implicare in toate aspectele procesului de invatare utilizand tehnici de predare interactive si oferirea de consultanta in domeniul transporturilor rutiere.

Valorile care stau la baza activitatii AUTO STAR ATESTAT s.r.l., valori comune ale membrilor centrului, sunt:

In sala de curs pe care o punem la dispozitie in Iasi, Calea Chisinaului nr. 27, etaj 3, camera 8, asiguram o pregatire de calitate atat a managerilor de transport cat si a  soferilor pentru tipul de transport desfasurat: marfa, persoane, taxi si ADR (transportul de marfuri periculoase).

Un alt mare avantaj pe care il punem la dispozitia cursantilor este accesul facil si parcarea gratuita.

Partenerii nostri sunt nume de rezonanta si de incredere pentru piata in care activeaza:

Scoala de soferi

 

Avize medicale siguranta circulatiei

 

Avize psihologice siguranta circulatiei: Cabinet psihologie ATEST – Bld. Stefan cel Mare 8, etaj 2 www.atest.ro

– Echipamente IT, service, retelistica – PRO COMPUTER Iasi – www.pro-computer.ro

 

Incepand din anul 2021 suntem membru al Clubului Afaceri.ro Iasi – www.club.afaceri.ro/